pk001494: Ons soort mensen - Commissie Voorlichting Minderheden
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een podium voor winnaars. Op de plaats van nummer 1 staat 'ons soort mensen'. Ervoor staat een emmer waarop staat 'discriminatie'. Tekst op de keerzijde : Anti-discriminatiekaart. Bestrijdt discriminatie en racisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"