fo019761: P&V, La Prévoyance Sociale, Voetbalploeg (Honderd jaar P&V 1907-2007 : het unieke verhaal van een coöperatieve verzekeringsmaatschappij)
"Zwart-witfoto van de voetbalploeg van La Prévoyance Sociale. Jaren 1930. Uiterst links staand zien we Henri Lemaire, en 4e van links staand als doelman: Raymond Lemaire. La Prévoyance Sociale had altijd al een speciale band met haar personeel. De oprichting van een orkest, een zangkoor, een toneelkring en verschillende sportploegen versterkte die band nog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"