De rode tong van de leeuw : Antoon Roosens (1929-2003), analyse en strategie van een links flamingant - Abicht, Ludo; Bourgeois, Roger; Carette, Hendrik; De Haes, Dirk (Brussel: Meervoud, 2005)
"met bijdragen van Ludo Abicht, Roger Bourgeois, Hendrik Carette, Henk Cuypers, Bernard Daelemans, Dirk De Haes, Miel Dullaert, Christian Dutoit, Jef Turf, Joost Vandommele en Jan Van Ormelingen ; red. Dirk De Haes...et al."