fo012384: Wielerwedstrijd in Gent - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van de winnaar van een wielerkoers aan het Zuid in Gent, 21 juli 1945. V.l.n.r. Georges Nachez, renner V. Jacobs, Edward Anseele jr. en Claeys, 2de rij: Van Wetteren. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"