af016610: Onze toekomst. Mathilda Warmoeskerken-Peeters 1ste plaats gemeenteraad, lijsttrekker provincie - SP-afdeling Kalmthout
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) Kalmthout voor de provincie- en de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Onze toekomst. Mathilda Warmoeskerken-Peeters 1ste plaats gemeenteraad, lijsttrekker provincie SP 4. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"