fo003818: Bezoek van een Nederlandse groep aan het dagblad Vooruit - Het Vrije Volk
"Zwart-witfoto van het bezoek van een Nederlandse groep aan het dagblad Vooruit in Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"