fo006337: Staking Openbare Diensten - R. & J. Van Der Sijpt (1983)
"Zwart-witfoto van het St. Pietersstation in Gent in 1983, tijdens de Staking van de Openbare Diensten. Opschrift: Martens en Gal zet privatisering R. T. T. uit uw bol."