af004206: Ik denk dus ik zwijg! Maak vrijheid van meningsuiting overal even vrij - Amnesty International Vlaanderen; Moeskops, Karen
"Affiche uitgegeven in 2012 door Amnesty International Vlaanderen voor hun campagne “Ik denk dus ik zwijg!” voor vrijheid van meningsuiting. Tekst: Ik denk dus ik zwijg! Maak vrijheid van meningsuiting overal even vrij met uw vrije bijdrage op BE25 0000 0000 8282. V.U.: Amnesty International Vlaanderen vzw, Karen Moeskops, Kerkstraat 156, 2060 Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"