fo034215: Het Pand, Gent
"Zwart-witfoto van Pandbewoners in hun huisje. De affiche aan de deur is duidelijk : Voor behoud woonfunctie, tegen ontruiming. Voor overleg en samenwerking met het stadsbestuur. Gent, 1979-1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"