fo020594: Begrafenis John De Renty - De Boyser
"Zwart-witfoto van de begrafenis/ herbegrafenis van John De Renty, lid van een Antwerpse verzetscel, aangehouden op 12 september 1941 en gefusilleerd door de nazi's eind december 1914. Herbegraven te Antwerpen in 1945. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"