af014111: Naar een links Europa? - Ranson, Jean; Jongsocialisten (1977)
"Affiche van Jean Ranson uitgegeven in 1977 door de Jongsocialisten (JS Brussel) voor een informatiecampagne voor de Europese parlementsverkiezingen van 1979. Afbeelding: zwart-wittekening van de lidstaten van de Europese Unie (België, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, West-Duitsland, Denemarken, Ierland en Verenigd Koninkrijk) en de vuist met de rode roos (logo). Tekst: NAAR EEN LINKS EUROPA? DEBAT – INFO – DIA'S m.m.v. AIMÉ VAN LENT (volksvertegenwoordiger), LUK VANDEN BOSSCHE (nat. voorzit. JS), RUDI WOUTLÉ (Links Europa) DON. 27 OKT. 20 u. VOLKSHUIS LOKEREN. JONGSOCIALISTEN."