fo021831: Staking Openbare Diensten 1986 - Rol
"Zwart-witfoto van ordediensten bij een stakingspiket bij Bell Telephone in Gent naar aanleiding van de staking van de Openbare Diensten, 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"