af000028: Abortus vrij - Komitee Abortus uit het strafrecht; CGSO-Kortrijk
"Affiche uitgegeven in 1978 door het Komitee Abortus uit het strafrecht voor een meeting. Tekst: 8 Urenhuis Spoorweglaan 7 Kortrijk. Vrijdag 24 feb. '78 om 20 uur. Abortus vrij. Meeting met: Colette Liagre (SVV), Marina Hoornaert (ABVV), Marijke Colle (Dolle Mina), Lucienne Herman (PVV), Dr. Peers. Organisatie: Komitee Abortus uit het strafrecht: Culturele Centrale ABVV, Centrale Socialistische Cultuur, Centrum Gezinsplanning en Seksuele Opvoeding, Humanistisch Verbond, Jongeren Advies Centrum, Jong-Socialisten, Kommunistische Jeugd België, Lesoil Fonds, Masereel Fonds, PVV-Vrouwen, PVV-Jongeren, Socialistische Vooruitziende Vrouwen, Socialistische Jonge Wacht, 't Schuurke JT, Vermeylenfonds, Vrouwengroep AMADA, Vlaamse Vereniging Seksuele Hervorming, Willemsfonds. V.u.: CGSO Tacklaan 99 Kortrijk 22.60.71. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"