sch000540: Jetée sans sable - Wilchar
"Schilderij van lakverf op gecoat papier met de afbeelding van een pier en de zee. Rechtsonder gehandtekend Wilchar en het jaartal '68. Op de achterzijde de titel 'Jetée sans sable'. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"