fo026427: Kamercommissie Heizeldrama, 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van Luc Van Den Bossche in de kamercommissie ivm het Heizeldrama, Brussel, juni1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"