Half-time mars [Bladmuziek] - Mattheessens, Marcel
"19 exemplarenPartituren voor : 1ste tuba (2 exempl.) + 2de tuba (3 exempl.) + 1ste Trombone (2 exempl.) + 2de en 3de Trombone + baombardon + Solo Klarinet (2 exempl.) + 2de en 3de Klarinet + 1ste pisotn en 1ste Trompet (3 exempl.) + 2de Piston en 2de Trompet en 2de en 3de Bugel (2 exempl.) + Sax Tenor en 1ste Bariton + 1ste en 2de Cor Alto"