te002549: Schop - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 2000. Tekening van het vrijheidsbeeld, op de kroon staat de naam Bush. Het vrijheidsbeeld geeft een schop aan een ander vrijheidsbeeld met een kroon waarop staat Al Gore... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"