fo026543: Jachtwachters, Zuienkerke 1986 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van jachtwachters. Aan de muur hangen jachtgeweren. Zuienkerke, februari 1986. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"