fo028203: La foire de Montmartre le soir - Krull, Germaine (Germaine Krull)
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een paardenmolen, kermisattractie, 's nachts aan de Moulin Rouge, Montmartre, Parijs.1928. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"