af005492: Wij willen jouw mening over onze stad - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2017 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor een bevraging naar aanleiding van de komende gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: mensen in openlucht kijkend naar een smartphone. Tekst: Wij willen jouw mening over onze stad. Vul onze bevraging in: degrotebevraging.be. V.u.: Marie-Rose Eligius, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Verkiezingsdrukwerk 14 oktober 2018. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"