fo021851: Actie vrouwen tegen militarisme - Rol
"Zwart-witfoto van de kazerne in Gent waarvan de muren beschilderd zijn met: Militarisme: de dood van het geweten. Vrouwen vrij. Stop militarisme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"