fo018146: Guldensporenviering 1939 - Waro
"Zwart-witfoto van de stoet met op kop enkele partijkopstukken van de BWP (Belgische Werkliedenpartij) tijdens de Guldensporenviering in Kortrijk op 9 juli 1939. v.l.n.r.: Hendrik de Man, August Debunne, Arthur Gailly, August Balthazar, Camile Huysmans, Joseph Coole, Herman Vos, ?, Gaston Crommen, ?. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"