af010400: Homofuif - Roze Aktiefront; Brys, Yvan (1993)
"Affiche uitgegeven in 1993 door het Roze Aktiefront (RAF) voor een fuif. Afbeelding: zwart-witfoto van twee mannen in zwembroek die een hart in het zand tekenen. Tekst: HOMOFUIF ZATERDAG 12 JUNI 1993 vanaf 22 u . Georganiseerd door het Roze Aktiefront. PARADOX Waalse Kaai Antwerpen Zuid. Ver. uitg.: Y. Brys, Congresstraat 43 2060 Antwerpen / INFO 03/236 50 76. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"