af005061: ZebrArt - Vluchtelingenwerk Vlaanderen; De Gryse, Pieter
"Affiche uitgegeven in 2008 door Vluchtelingenwerk Vlaanderen voor haar kunstenaarsproject ZebrArt. Tekst: ZebrArt, platform voor gevluchte kunstenaars/platform for refugee artists/plate-forme pour les artistes réfugiés, www.zebrart.be, maaike@vluchtelingenwerk.be, gsp: 0479/201000. Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Door het Europees Vluchtelingenfonds medegefinancierd project. VU: Pieter De Gryse, Gaucheretstraat 164, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"