ws0144: Snapshot van de website www.groendendermonde.be van Groen Dendermonde, genomen op 28/10/2019 - Groen Dendermonde
"Collection: Agalev en Groen!; Level of description: File; Series: 457.W.038: www.groendendermonde.be; Geharvest met GNU Wget 1.19.4"