606.3.00061: Verslag van de gang van zaken aan het aanwervingsbureel Tavernierskaai tijdens de week van 18 tem 24 januari 1948 - Cornelis, H
"Collection: BWP/BSP/SP-afdeling Wilrijk; Series: 606.3: H. Cornelis; Level of description: Item"