af003578: De ondraaglijke lichtheid van het bestaansminimum - Alsteens, Gerard; Kopie Kopij; Pluralistisch Overleg Welzijnswerk; Vereniging der Vlaamse Onthaalhuizen; Federatie Jongeren informatie- en Adviescentra (FJIAC); Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen (BMLIK); Vlaams Overlegcomité Migratie; Alfabetisering Vlaanderen (1987)
"Affiche van Gal (Gerard Alsteens) uitgegeven in 1987 door het Pluralistisch Overleg Welzijnswerk (POW), de Vereniging der Vlaamse Onthaaltehuizen (VDVO), de Federatie Jongeren Informatie- en Adviescentra (FJIAC), de Beweging van Mensen met Laag Inkomen en Kinderen (BMLIK), het Vlaams Overlegcomité Migratie (VOCOM) en de Alfabetisering Vlaanderen voor een hoger bestaansminimum. Afbeelding: zwart-wittekening van een grote open portemonnee waarin een vrouw die een man optrekt en muntstukken die eruit vallen. Tekst: De Ondraaglijke Lichtheid Van Het BestaansMinimuM. EEN INITIATIEF VAN: PLURALISTISCHE OVERLEG WELZIJNSWERK, VERENIGING DER VLAAMSE ONTHAALTEHUIZEN, FEDERATIE JONGEREN INFORMATIE- EN ADVIESCENTRA, BEWEGING VAN MENSEN MET LAAG INKOMEN EN KINDEREN, VLAAMS OVERLEGKOMITEE MIGRATIE, ALFABETISERING VLAANDEREN. WELZIJNS NIEUWSBLAD. DRUK: KOPIE KOPIJ 03/216 31 35. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"