fo000826: Algemene staking 1936 - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van de rijkswacht, die patrouilleert te paard door de straten, algemene staking 1936. Gent, Korenmarkt: 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"