fo014030: Kamp "Vriendschap" - Hespel, Roger; Roghes (1948)
"Zwart-witfoto van de ingang van het kamp Vriendschap op het Storyplein in Gent in 1948. Kamp ingericht n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"