vl001303: Neen aan Sint- Annaplan

(untitled)
"Spandoek in witte stof met daarop rode en blauwe letters, aan de rand een zwarte kader. Tekst: Neen aan het St-Annaplan - Geen miljarden besparen in 't onderwijs - Haal het geld waar het zit bij de banken en de Holdings. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"