af004461: Laat ze niet verder schieten-fuif - Druk in de Weer; Oxfam-Wereldwinkel Gent; Bauwens, Gerda
"Affiche uitgegeven in 1984 door Oxfam-Wereldwinkel Gent voor een fuif. Afbeelding: vrouw met geweer. Tekst: 2 Belgen, L'entrepôt du Congo, Toestel-fuif. Zat. 24 maart, zaal Vooruit Gent. Aanvang: 21u. V.v.k.: 150. Kassa: 180. Kaarten in alle Wereldwinkels. Laat ze niet verder schieten-fuif. Org. Oxfam Wereldwinkel Gent i.s.m. Oxfam W.W.'s nat. V.u. Bauwens Gerda, Lammerstraat 16 Gent 9000. Druk in de Weer, Blekersdijk 12, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"