pk003049: 11.11.11 Home Sweet Home,Zuid-Afrika - Fraser, Graig; Quivertree Publications; Fontaine; Novib
"Een dubbele prentbriefkaart in kleur uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart.Afbeelding: een kleurenfoto van een vrouw in haar deuropening. Tekst: 'Wat is een huis als er nooit bezoekers komen'. Tekst achterzijde: Foto's van Craig Fraser & tekst Moitwa Ndaba, Special Quarter No 83 Langa. Uit het fotoboek Shack Chic, over de creativiteit van sloppenwijkbewoners in de buurt van Kaapstad, Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"