af004975: Testen? Gewoon doen! Ook als je jong bent… Testen? Gewoon doen! Ook als je ongerust bent over het resultaat… - De Weerdt, Tim; Joye, Lodewijk; Sensoa; Lambrechts, Chris
"Affiche van Lodewijk Joye uitgegeven in 2012 door Sensoa voor hun campagne naar homomannen om zich te laten testen op hiv en soa's. Afbeelding recto: jongeman in marcelleke. Tekst recto: Testen? Gewoon doen! Ook als je jong bent… Er zijn veel soa's, ook onder jonge homo's. VU: Chris Lambrechts, Kipdorpvest 48A, 2000 Antwerpen / Ontwerp: Lodewijk Joye / Foto: Tim De Weerdt. Afbeelding verso: man in hemd duwt watje tegen arm. Tekst verso: Testen? Gewoon doen! Ook als je ongerust bent over het resultaat… Als je hiv hebt kan je het beter snel weten. Dan word je niet ziek. VU: Chris Lambrechts, Kipdorpvest 48A, 2000 Antwerpen / Ontwerp: Lodewijk Joye / Foto: Tim De Weerdt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"