In welke mate en onder welke voorwaarden behooren inlandsche bestuursinrichtingen te worden gehandhaafd? - van Kol, Henri Hubert (Amsterdam: Fortuijn, 1900)
"H. Van Kol Bibliotheek E. AnseeleOverdrukuit: De Nieuwe Tijd, oktober 1900"