hb000090: Leo N. Tolstoi, Der Herr und sein Knecht, blok nr. 5/14 - Masereel, Frans (1930)
"Houtblok nr. 5 uit een reeks van 14, getiteld Der Herr und sein Knecht. Zie ook: hs000090 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"