fo003711: Betoging tegen werkloosheid in Lokeren - Express-Photo; D'haen, Julie (1958)
"Zwart-witfoto van vrouwen in de optocht tegen de werkloosheid in Lokeren, 1958. Opschrift op draagborden: 16 mei lotsverbetering ? Behoud van onze spoorlijnen. Wij vragen een oplossing. Als men ons niet horen wil, zal men ons voelen. Opschrift achteraan: Zullen de protest-slogans van 16 mei wat opleveren? FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"