af001838: Fiets voor je leven - VAKA; De Bodt, Filip (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door het Vlaams Aktiekomitee tegen Atoomwapens (VAKA) (Zuid-Oost-Vlaanderen) voor een rally. Afbeelding: tekening van een fietsend meisje die door ontploffende bommen rijdt, tekening van een man die zijn fietsband oppompt en tekening van vallende bommen. Tekst: Org.: VAKA Regio zo-VLAANDEREN. ZONDAG 26 okt. FIETS VOOR JE LEVEN. STARTPLAATSEN. AALST: Hopmarkt: 10 u. LEDE: Dorp: 10 u. HERZELE: Uilekot: 11.30 u. NINOVE: Station: 10 u. GERAARDSBERGEN: Markt: 10 u. BRAKEL: Station: 10 u. LIERDE: Kerk Maria-Lierde: 10.30 u. OPHASSELT: De Kat: 1 u. OUDENAARDE: Markt: 10.30 u. ZWALM: Kerk Munkzwalm: 11.30 u. AANKOMST: Markt ZOTTEGEM. 12 u: Eetgelegenheid. 13.30 u: Optocht door het centrum. 14.30 u: Toespraken en animatie met muziekgroep 'Kwebbel'. VRIJ VAN ZEGEL. VER. UITG.: F. DE BODT GROTE WEG 178 9500 GERAARDSBERGEN. Reclametekst: CLARION KLINKT BETER VAN DER MAELEN Roger Markt 46 9500 Geraardsbergen tel. 054/41.28.22 PIONEER The future of sound and vision. Garage-Carosserie Depannage Ford PRIJS BIJ AANKOOP = PRIJS BIJ LEVERING 6 jaar ANTIROESTWAARBORG Geert Van den Bossche Vijverstraat 1 9620 Zottegem tel. 091/60.63.69. DE BLAUWE WOLK Vestenstraat Zottegem. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"