te004177: Een paar anekdoten - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/06/08))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend Hitler aan het kruis, een voorbijganger groet hem. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 8 juni 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"