fo006884: Anti-militaristische meeting
"Zwart-witfoto van het podium tijdens een anti-militaristische meeting met o.a. Emiel Vergeylen. Er is een spandoek met opschrift: Ons gezond lichaam dient niet voor kanonnenvleesch. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"