fo016420: Eerste Wereldoorlog in de Westhoek
"Zwart-witfoto van het volledig verwoeste klooster van Pervijze tijdens de Eerste Wereldoorlog. Opschrift achteraan: Couvent de Pervyse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"