af004625: Jean Levecque - SP; Levecque, Jean (1991)
"Affiche uitgegeven in 1991 door de Socialistische Partij (SP) van Middelkerke voor de parlementsverkiezingen en de provincieraadsverkiezingen in West-Vlaanderen. Afbeelding: zwart-witfoto van Jean Levecque. Tekst: Jean Levecque 4e PLAATS PROVINCIE 4e OPVOLGER KAMER. SP REKEN EROP. Verantwoordelijke uitgever: J. Levecque, Middelkerke / Parlementsverkiezingen 1991 / Verkiezingsdrukwerk. (sic!) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"