fo026476: Mijnstaking ABVV-ACV Beringen-Winterslag, 1985 - Colruyt, Lieve
"©Lieve Colruyt Zwart-witfoto van de vele stakers tijdens de mijnstaking van het ABVV en ACV te Beringen-Winterslag, november 1985. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"