Migratie- en migrantenrecht : recente ontwikkelingen: sociale grondrechten - Cuypers, Daniël; De Fyn, Koen; Devliegher, Jan (Brugge: Die Keure, 2000)
"D. Cuypers, K. De Fyn, J. Devliegher,... et al. ; eds. D. Cuypers,... et al. Ondertitel op de omslag : de vreemdeling in het Belgisch recht"