af007267: Voeding- en hotelcentrale - Drukkerij Excelsior; ABVV
"Affiche uitgegeven in (jaren 1950) door ABVV (Antwerpen) met als trefwoord vakbond.Tekening: wapperende vlag vóór fabrieken en een hotel.Tekst: Sterk onder één vaandel! ABVV. Voedingfabriek. Sluit aan. Voeding- en hotelcentrale. Gewestelijke afdeling: Ommeganckstraat 51, Antwerpen. Drukk. Excelsior n.v., Somersstraat 22, Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"