Over boeken voor kindsheid en jeugd : studie ten gerieve van leerkrachten, ouders en bibliothekarissen - Van Tichelen, Hendrik (Antwerpen: Ontwikkeling, 1952)
"door Hendrik Van Tichelen Bibliotheek Camille Huysmans"