st001392: ACF, Australian Conservation Foundation
"Sticker met tekst: ACF Everyone fails a nuclear test, stop uranium mining. ACF: De Australian Conservation Foundation gemeenschap zijn meer dan een kwart miljoen mensen die spreken, laten zien en handelen voor een wereld waar bossen, rivieren, mensen en wilde dieren gedijen. Ze zijn trots en onafhankelijk, niet-partijgebonden en gefinancierd door donaties van de Australische gemeenschap. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"