pr001009: Cyriel Verschaeve - Van den Berghe, Frits (Koekoek 4(1934)03)
"Prent in zwart-wit voorstellend een portret van Cyriel Verschaeve. Verschenen in Koekoek : humoristisch weekblad van Vooruit, 17 mei 1934. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"