kal000178: LinX+, bewogen fotografen 2012, Mijn onbekende buur - Linx+
"Kalender uitgegeven door LinX+ Bewogen Fotografen voor het jaar 2012, met foto's van de fotowedstrijd 'Mijn onbekende buur' in 2011. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"