fo028473: Industie: Kraftwerk Klingenberg - Aschen abfuhr - Stone, Cami
"Zwart-witfoto van machines (as afvoer) van de elektriciteitscentrale Klingenberg, Berlijn. Jaren 1920. Cami Stone. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"