fo007247: Désiré Van Daele op de viering 25 jaar bestaan natuurvrienden
"Zwart-witfoto van Désiré Van Daele tijdens zijn toespraak op de viering 25 jaar bestaan natuurvrienden, 2 maart 1958. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"